Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia conducătorilor de la Dinamo în privinţa lui Ovidiu Burcă, după a treia înfrângere la rând: "S-o luam de la capăt. Să ne ridicăm"

Decizia conducătorilor de la Dinamo în privinţa lui Ovidiu Burcă, după a treia înfrângere la rând: "S-o luam de la capăt. Să ne ridicăm"

Dinamo București

Comentarii

Unul dintre acţionarii lui Dinamo Bucureşti, Andrei Nicolescu, a transmis un mesaj public, după ce echipa antrenată de Ovidiu Burcă a ajuns la trei înfrângeri consecutive, fără gol marcat.

Conducerea a intervenit în privinţa lui Ovidiu Burcă

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri la rând, în Superliga, ultima contra campioanei Farul Constanţa, pe "Arcul de Triumf", iar Andrei Nicolescu a simţit nevoia să intervină. 

Antrenorul Ovidiu Burcă este în graţiile conducerii, care preconizează că echipa se va ridica. 

"Pentru că Dinamo are palmares pozitiv contra imposibilului!

Am deplină încredere în Ovidiu şi în jucători. Deplină!

Dinamo va începe sa urce. Dincolo de suferinţa implicită, cred ca purgatoriul înfrângerilor nedrepte, care nu reflectă jocul consistent al echipei, ne poate fi necesar. Învăţam să strângem rândurile. Sa fim smeriţi. Uniţi. S-o luam de la capăt. Să ne ridicăm. Sa urcăm din nou. O dată şi încă o dată, până când ascensiunea va deveni singurul nostru sens. Nu sunt cuvinte de mobilizare, ci un principiu de viaţă specific adevăraţilor campioni.

Dinamo va depăşi acest impas. Prin ştiinţa si rigoarea lui Ovidiu, un reper al noului val de antrenori. Prin valoarea individuală a jucătorilor – avem, astăzi, jucători foarte talentaţi! Prin forţa grupului! Prin echilibrul financiar si managerial. Dar, mai ales, prin şi cu încrederea pe care ne-o oferă cei mai puternici suporteri din România.

Dinamo poate câştiga cu Craiova, În Cupă. În sezonul 1999-2000, după aproape noua ani în care nu mai învinsese Steaua, Dinamo a câştigat cu 3-2, a luat titlul în acel an şi a pornit o lunga serie de rezultate pozitive împotriva eternei rivale. Purtata pe aripile de încredere ale unui stadion întreg care striga “Dinamo bate pe Steaua!” Pentru că, in acel moment, victoria devenise o necesitate. Ca si marţi, în cupă!

Repet, cred şi “semnez”: având suporterii alături, în competiţiile interne, Dinamo poate bate pe oricine. Daca nu credeţi, întrebaţi imposibilul!”, a scris Andrei Nicolescu, pe Facebook

  • După meciul de vineri seara, echipa lui Hagi este pe locul 9 în campionat, cu 12 puncte, iar Dinamo ocupă locul 13 cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamo farul constantaovidiu burcaandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare