Experiențe împreună.
You are here:

Decizia importantă luată de Liverpool. Clubul a anunţat ce se întâmplă cu salariile jucătorilor

Decizia importantă luată de Liverpool. Clubul a anunţat ce se întâmplă cu salariile jucătorilor

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool a anunţat, sâmbătă, că a luat toate măsurile pentru a se adapta pandemiei de coronavirus şi a-şi proteja în special jucătorii, dar şi restul angajaţilor.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Liverpool a notat că unii dintre angajaţii săi au fost trimişi în concediu după suspendarea Premier League.

“Clubul a confirmat că acei angajaţi îşi vor primi salariile întregi pentru a ne asigura că niciun angajat nu este dezavantajat financiar. Luna trecută, clubul a anunţat şi că îşi va plăti angajaţii şi colaboratorii în perioada în care campionatul este suspendat”, se menţionează în comunicat. “Chiar şi înainte de decizia ca angajaţii să intre în concediu a existat o implicare colectivă a conducerii clubului, cu toţii lucrând pentru o soluţie care să asigure job-urile angajaţilor clubului în timpul acestei crize fără precedent”, adaugă FC Liverpool.

Angajaţii grupării sunt informaţi în cod regulat cu privire la decizii şi au la dispoziţie un nou portal online cu informaţii legate de săăntate şi de contactele cheie. Psihologul clubului şi alţi specialişti le ofetă sfaturi angajaţilor, iar aceştia sunt ajutaţi să se adapteze la munca de acasă.

Liverpool menţionează că a lucrat împreună cu jucătorii, cu fundaţia sa şi cu programul Red Neighbours pentru a se asigura că familiile locale care au nevoie de hrană şi cele care sunt izolate sunt ajutate. În acest sens, jucătorii echipei şi fundaţia Liverpool FC au făcut, între altele, o donaţie semnificativă pentru o cantină din zonă care distribuie mâncare persoanelor care au nevoie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe