Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de germani după ce fotbaliştii nu au respectat recomandările de distanţare fizică în prima etapă de după reluarea Bundesligii!

Decizia luată de germani după ce fotbaliştii nu au respectat recomandările de distanţare fizică în prima etapă de după reluarea Bundesligii!

Bundesliga

Comentarii

Jucătorii echipei Hertha Berlin nu au respectat recomandările de distanţare fizică atunci când s-au bucurat la un gol, la meciul din deplasare cu Hoffenheim, însă acest lucru nu le va atrage sancţiuni, a anunţat liga germană, potrivit L’Equipe.

În general, la partidele de sâmbătă din Bundesliga s-au respectat recomandările şi fotbaliştii şi-au arătat altfel bucuria, însă la meciul Hoffenheim – Hertha, scor 0-3, belgianul Dendryck Boyata l-a sărutat pe obraz pe colegul său  Marko Grujic, după primul gol.

“În ceea ce priveşte manifestările de bucurie, s-au dat doar recomandări, astfel că nu pot exista sancţiuni”, a declarat un purtător de cuvânt al ligii germane.

“Sper că oamenii vor înţelege. Abţinerea de la manifestările de bucurie în grup reprezintă doar o indicaţie. Noi am fost testaţi de şase ori negativ cu coronavirus, ultima dată ieri. Emoţiile fac şi ele parte din joc, altfel jucăm degeaba”, a afirmat şi antrenorul echipei Hertha, Bruno Labbadia.

Hertha Berlin a învins în deplasare Hoffenheim, scor 3-0, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Germaniei, prima de după o pauză de două luni cauzată de pandemia de coronavirus. Au marcat Akpoguma ’58 (autogol), Ibisevic ’60 şi Cunha ’74.

 

 

Afla mai multe despre: hertha 

viewscnt
Articole similare