Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Gigi Becali: doi jucători de la FCSB anunţaţi să îşi facă bagajele: „Nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”

Decizia luată de Gigi Becali: doi jucători de la FCSB anunţaţi să îşi facă bagajele: „Nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a început deja curaţenia de primăvară la FCSB şi a anunţat că are de gând să renunţe la doi atacanţi, Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic.

„La FCSB, dacă nu marchezi goluri ca atacant pleci. Nu mai stau de experimente cu nimeni. La vară, tragem linie şi cine văd eu că nu este peste linie, atunci ne despărţim. Joci pe la echipa a doua, încerci să dai goluri măcar acolo. Dar, dacă tu nici acolo nu o să dai goluri, atunci ce pretenţii să mai am de la tine la prima echipă? Nu mă apuc să dau nume acum, dar nu merge să vii la FCSB şi să nu dai nici trei goluri”, a spus Gigi Becali,  pentru ProSport.

Atacantul croat a ajuns la FCSB luna trecută, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de NK Olimpija, echipă la care a marcat 26 de goluri în sezonul 2019-2020, fiind astfel golgheter în Slovenia. În acest sezon însă, fotbalistul a jucat doar şapte meciuri în campionatul sloven. Becali, însă pare că nu îl agreează pe atacant şi vrea deja să scape de el. Alexandru Buziuc, jucător adus în 2020 de la Academica Clinceni, are 26 de ani şi la începutul sezonului era unul dintre preferaţii patronului. Treptat, însă fotbalistul nu a mai fost pe placul lui Becali.
FCSB este pe primul loc în clasamentul din Liga I, cu 54 de puncte, la egalitate, cu CFR Cluj, de pe locul 2.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbante vukusic 

viewscnt
Articole similare