Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Ianis Hagi la Rangers! Alţi trei fotbalişti au permisiunea clubului

Decizia luată de Ianis Hagi la Rangers! Alţi trei fotbalişti au permisiunea clubului

Stranieri

Comentarii

Presa din Scoţia anunţă că Ianis Hagi şi alţi trei colegi au luat hotărârea de a părăsi Scoţia, din cauza pandemiei de coronavirus. Fotbalistul român se va întoarce la Constanţa, unde va urma indicaţiile clubului de care aparţine în acest moment.

Ianis Hagi a obţinut acordul lui Rangers pentru a se întoarce în România, susţine Football Insider. De altfel, clubul scoţian a fost cel care le-a propus fotbaliştilor străini din lot să părăsească ţara.

Ianis Hagi, Alfredo Morelos, Borna Barisic şi Florian Kamberi sunt trăinii din lotul lui Rangers, care se întorc în ţările natale.

Italienii anunţă: “Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri”

Lazio a intrat în cursa pentru transferul lui Ianis Hagi. Rangers are prima şansă, întrucât a păstrat o clauză de cumpărare definitivă, în valoare de 5 milioane de euro.

Totuşi, italienii au intrat în licitaţia pentru Ianis Hagi şi au propus 6 milioane de euro către Genk, pentru transferul definitiv al românului: ”Transferul lui Ianis Hagi la Lazio se află pe ultima sută de metri!”, au anunţat italienii de la Euro Calciomercato.

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare