Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de oficialii LFP pentru meciurile din Ligue 1 în urma dispariţiei lui Emiliano Sala

Decizia luată de oficialii LFP pentru meciurile din Ligue 1 în urma dispariţiei lui Emiliano Sala

Ligue 1

Comentarii

Preşedinta Ligii Franceze de Fotbal, Nathalie Boy de la Tour, a declarat că la meciurile din Ligue 1 nu vor exista minute de reculegere sau de aplauze pentru Emiliano Sala, la cererea familiei fotbalistului, informează L’Equipe.

“Respectăm dorinţa părinţilor, a apropiaţilor lui Emiliano Sala, care deocamdată nu vor să existe un minut de reculegere. Vom vedea mai târziu ce va fi. Respectăm dorinţele familiei şi ale colegilor săi”, a spus conducătoarea LFP la postul RMC.

În Anglia, se va ţine la meciurile din Premier League “un moment de reflecţie în tăcere”.

David Barker, reprezentant al poliţiei Guernsey, a anunţat, joi, încetarea căutărilor avionului dispărut la începutul săptămânii, în care se afla şi fotbalistul Emiliano Sala. Barker a precizat că în acest moment şansele ca persoanele care erau în avionul dispărut să fi supravieţuit sunt foarte mici şi că, deşi căutarea nu mai este activă, cazul rămâne deschis.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: salanantesligue 1franta 

viewscnt
Articole similare