Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de Ţucudean înainte de derby-ul CFR - FCSB! "Aşa a vrut el!" Atacantul, gata să vorbească despre problemele întâmpinate

Decizia luată de Ţucudean înainte de derby-ul CFR - FCSB! "Aşa a vrut el!" Atacantul, gata să vorbească despre problemele întâmpinate

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean a reluat anternamentele cu echipa în această săptămână, iar oficialii CFR-ului speră ca atacantul să revină cât mai rapid în echipă.

Totuşi, ardelenii nu se aşteaptă ca atacantul să poată evolua în derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Bodan Mara a anunţat astăzi că Ţucudean a decis să apară în faţa presei pentru a explica exact care a fost starea sa medicală, după ce în ultimele săptămâni au apărut informaţii contradictorii privind problemele întâmpinate. CFR Cluj a negat că atacantul ar fi suferit o intervenţie pe cord, după ce în presă apăruseră informaţii privind o intervenţie efectuată la Viena, confirmate inclusiv de familia fotbalistului.

 ”Ţucudean a intrat la antrenamente. Probabil nu va evolua la acest meci (n.r. CFR - FCSB). Speram ca de saptamana viitoare să intre deja în echipă. Ţucudean va fi astăzi la o conferinţă de presă, aşa a hotărât, că vrea să explice exact situaţia care a fost”, a declarat Mara la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: tucudean 

viewscnt
Articole similare