Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Mutu de a antrena la Voluntari, pusă la îndoială de un fost mare internaţional: "Şi-a asumat un risc foarte mare"

Decizia lui Mutu de a antrena la Voluntari, pusă la îndoială de un fost mare internaţional: "Şi-a asumat un risc foarte mare"

FC Voluntari

Comentarii

Gică Popescu a declarat, luni, că decizia lui Adrian Mutu de a semna cu FC Voluntari este foarte riscantă, din moment ce fostul internaţional se află la prima experienţă ca antrenor şi nu a apucat să activeze la nivelurile inferioare.

"Mutu şi-a asumat un risc foarte mare. A venit direct la o echipă de primă ligă. Ştim cu toţii că e foarte greu să începi direct în Liga 1, majoritatea antrenorilor au luat-o de la liga a doua. El a decis, probabil, să facă acest lucru din orgoliu. Tot timpul, a fost un tip curajos. Eu sper să aibă rezultate, pentru că e un fost fotbalist mare şi cred că poate fi un antrenor bun", a spus Gică Popescu.

Mutu, în vârstă de 39 de ani, este noul antrenor al celor de la FC Voluntari, unde i-a luat locul lui Claudiu Niculescu. Fostul mare atacant nu are încă licenţa UEFA PRO şi din acest motiv antrenor principal va figura Victor Naicu.

Adrian Mutu o preia pe Voluntari într-un moment delicat. După cinci etape din play-out, Voluntari ocupă primul loc aflat deasupra zonei retrogradării, cu 18 puncte, la doar două puncte de ACS Poli Timişoara, ocupanta poziţiei de baraj. Iar echipa bănăţeană are şi un meci mai puţin disputat, urmând să joace luni, de la 18:00, pe teren propriu, în compania celor de la Botoşani.

Primul meci pe care Voluntari îl va disputa cu Mutu pe banca tehnică va avea loc sâmbătă, de la 18:00, în deplasare, contra Concordiei Chiajna, în runda a şasea a play-out-ului. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mutupopescuvoluntari 

viewscnt
Articole similare