Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Pique după ce a anunţat că e gata să se retragă de la naţională: s-a prezentat la lot. Singura reacţie avută

Decizia lui Pique după ce a anunţat că e gata să se retragă de la naţională: s-a prezentat la lot. Singura reacţie avută
Comentarii

Echipa Spaniei se pregăteşte de meciurile cu Albania şi Israel, iar unul dintre jucătorii convocaţie este Gerard Pique, care este aşteptat cu destul de multă reticenţă, după ce a susţinut public referendumul de independenţă a Cataloniei.

Fundaşul lui Barcelona a demonstrat un devotament deosebit faţă de echipa naţională şi declară că s-a săturat să repete la nesfârşit că ”să joci pentru echipa naţională este o mândrie” şi intenţionază să se alăture lotului La Roja.

După violenţele care au avut loc duminică în Barcelona, Pique a vorbit cu lacrimi şi a precizat că e dispus să renunţe şi la echipa naţională, dacă i se va cere acest lucru. 

Astăzi însă, Pique s-a prezentat la lot şi nu a vrut să vorbească cu presa. "Am declarat ieri ce aveam de declarat", s-a rezumat la a spune Pique în momentul în care s-a prezentat la reunirea lotului Spaniei.

Fundaşul catalan a ajuns la baza de antrenament alături de Jordi Alba, Marc Bartra, Serqio Busquets şi Pique, toţi jucători cu origini catalane.

Pedro: "Pique şi-a demonstrat întotdeauna implicarea atunci când a fost vorba de echipa naţională".

Primul antrenament al echipei naţionale a Spaniei se va desfăşura luni, de la ora 19:45, ora locală, urmând a fi o sesiune cu uşile deschise, dar nu este exclus ca în urma celor întâmplate, să se decidă ca antrenamentul să se ţină cu uşile închise. 

Afla mai multe despre: piquenationala spaniei,  

viewscnt
Articole similare