Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Rădoi de a nu îl titulariza pe Marin, apărată de un fost ”tricolor”: ”Îl contestam toţi dacă nu lua şapte puncte. Aşa, avea dreptate” | EXCLUSIV

Decizia lui Rădoi de a nu îl titulariza pe Marin, apărată de un fost ”tricolor”: ”Îl contestam toţi dacă nu lua şapte puncte. Aşa, avea dreptate” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mihalcea a discutat despre decizia lui Mirel Rădoi de a îl titulariza pe Nedelcu în faţa lui Marin în meciurile cu Islanda şi Macedonia de Nord, alegere care i se pare că a dat roade, având în vedere punctele obţinute.

România a iesşit din ultima pauză internaţională mult mai bine decât în precedentele două. ”Tricolorii” au încheiat o serie de patru înfrângeri consecutive cu victoria în faţa Islandei, înainte de a mai scoate patru puncte din duelurile cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord, fără să încaseze vreun gol.

După ce a fost criticat pentru decizia de a juca fără un închizător, Rădoi l-a titularizat pe Nedelcu, în locul lui Răzvan Marin. Strategia a dat roade, însă fotbalistul lui Cagliari a fost isterizat de decizia selecţionerului şi a avut o ieşire nervoasă la adresa deciziilor sale, înainte de a fi nevoit să îşi ceară scuze.

Adrian Mihalcea l-a apărat însă pe Rădoi. Fostul internaţional român este de părere că, având în vedere că România a obţinut câte puncte spera, deciziile selecţionerului nu pot fi criticate.

Decizia lui Rădoi de a nu îl titulariza pe Marin, apărată de un fost ”tricolor”

Noi vorbim de un jucător care a jucat mai puţin, după şapte puncte luate în trei meciuri. Daca nici antrenorul, după astea trei meciuri, nu are dreptate, nu ştiu cine ar fi avut dreptate, că sunt nemulţumiţi. E foarte bine.

Sunt jucători care joacă la un anumit nivel, dar antrenorul îşi face strategia, ştie foarte bine să-şi formeze o echipă să aducă rezultate, că l-am fi contestat toţi dacă lucrurile nu ar fi fost aşa şi nu ar fi câştigat aceste şapte puncte”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamirel rădoirăzvan marinadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare