Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Rednic care l-a deranjat pe Iuliu Mureşan: "Nu vreau să spun ce gândesc, că nu e bine!" | EXCLUSIV

Decizia lui Rednic care l-a deranjat pe Iuliu Mureşan: "Nu vreau să spun ce gândesc, că nu e bine!" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre un gest al lui Mircea Redni, făcut de "Puriu" pe când acesta era antrenor în Ştefan cel Mare şi a spus că nu e bine să zică ce gândeşte despre subiect, deoarece nu e ceva bun.

Decizia lui Rednic care l-a deranjat pe Iuliu Mureşan: "Nu vreau să spun ce gândesc, că nu e bine!" | EXCLUSIV

Din cauza randamentului scăzut, acum aproximativ două luni Mircea Rednic a decis să-l trimită pe Deian Sorescu (24 de ani), căpitanul lui Dinamo, într-o vacanţă în mijlocul sezonului. Antrenorul nu era mulţumit de cum se prezenta jucătorul la meciuri, considerând că este lipsit de implicare din cauză că a ratat un transfer.

După ce l-a dat afară pe Mircea Rednic, Iuliu Mureşan a spus că a fost deranjat de decizia pe care a luat-o Rednic atunci, chiar dacă fotbalistul nu s-a conformat şi s-a prezentat la antrenamente. În direct la Telekom Sport, Iuliu Mureşan a spus că nu e bine să zică ce gândeşte cu adevărat despre decizia pe care Rednic a luat-o la momentul respectiv.

"Nu vreau să spun ce gândesc că nu e bine, dar oricum nu e ceva bun, nu se face aşa ceva. Din cauza asta nu au mers treburile la Dinamo sub Rednic pentru că aşa e el, şi d-asta am luat măsura pe care am luat-o şi eu i-am spus că era negativist. Şi au mai fost momente şi cu alţi jucători, nu doar cu Deian", a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Mircea Rednic a vrut să-l trimită pe Deian Sorescu în vacanţă în mijlocul sezonului

La începutul lunii noiembrie, Mircea Rednic - pe atunci antrenorul lui Dinamo, i-a transmis lui Deian Sorescu să-şi ia câteva zile de vacanţă pentru că nu-i place modul în care se prezintă la antrenamente şi la meciuri. "Puriul" a spus că nu e pedeapsă, ci o încercare de a-l face să fie mai implicat. Doar că jucătorul n-a vrut să asculte.

„L-am chemat în birou după meciul cu Sepsi: ‘Deian, nu e ok cum eşti. Nu-mi place atitudinea ta nici de la meci, nici de la antrenament’.

Atât i-am zis: ‘Cel mai bine ar fi să-ţi iei 2-3 zile, chiar o saptămână, ia-ţi prietena şi du-te undeva, la mare, la munte, la Istanbul, du-te undeva, du-te, ca să mai uiţi de fotbal. Nu e o pedeapsă’. El a zis da, dar a doua zi a venit la antrenament. Eu am discutat frumos cu el. L-am mai chemat apoi încă o dată: ‘Băi, nu o lua ca o pedeapsă’. Am 36 de jucători, dar nu a fost la echipa a doua. Asta a fost tot”, a spus Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamomircea rednicsorescudecizie 

viewscnt
Articole similare