Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Ronaldo Deaconu după ce a depus memoriu: ”Respect grupul, fanii şi sponsorii”

Decizia lui Ronaldo Deaconu după ce a depus memoriu: ”Respect grupul, fanii şi sponsorii”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ronaldo Deaconu depusese memoriu pentru a fi lăsat liber de contract de Gaz Metan, dar între timp s-a răzgândit.

Ronaldo Deaconu depusese memoriu pentru a îşi rezilia înţelegerea cu Gaz Metan, dar între timp s-a răzgândit şi a decis să continue la echipa pregătită de Ilie Poenaru.

Decarul medieşenilor se săturase de neplata salarilor şi spera să scape de la formaţia ameninţată de retrorgadare, putân mai mult ca sigur să facă pasul la o echipă de top din Liga 1.

S-a discutat în trecut despre interesul CFR-ului sau FCSB-ului pentru mijlocaş, însă Deaconu a afirmat că nu se mai gândeşte la asta acum, ci doar la restul sezonului alături de Gaz Metan.

După egalul dureros cu Farul, în care Gaz Metan a scăpat două puncte din mână la ultima fază din pricina unei erori majore de arbitraj, Deaconu a vorbit despre decizia sa de a îşi retrage memoriul.

Decizia lui Ronaldo Deaconu după ce a depus memoriu

”(n.r. ce te-a făcut să-ţi retragi memoriul?) În primul rând respectul faţă de gru, pentru că de când am ajuns aici m-am simţit foarte bine, foarte iubit.

Pentru suporterii Gazului şi pentru sponsorii noştri, pentru că trebuie să ne ajute mai mult, pentru că oraşul acesta merită ajutor şi este greu să joci cu multe luni restante.

Este greu de gestionat vestiarul, însă Mister face o treabă foarte bună. Am intrat azi foarte motivaţi, în ciuda problemelor, dar totul se va rezolva.

Dacă vom continua cu aceeaşi atitudine ca în seara asta şi eu cred că va fi bine. (n.r. problemele) Ele merg mână în mână de obicei.

Da, avem promisiuni, sunt convins că se vor rezolva, de asta mi-am şi retras memoriul şi am rămas alături de echipă”, a declarat Ronaldo Deaconu.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare