Experiențe împreună.
You are here:

Decizia radicală luată de una dintre cele mai apetisante surferiţe după despărţirea de iubitul ei! Ellie-Jean Coffey face senzaţie pe un site pentru adulţi

Decizia radicală luată de una dintre cele mai apetisante surferiţe după despărţirea de iubitul ei! Ellie-Jean Coffey face senzaţie pe un site pentru adulţigalerie foto

Inedit

Comentarii

Focoasa blondă Ellie-Jean Coffey a găsit soluţia pentru a produce bani după ce s-a despărţit de iubitul care a înşelat-o.

Voluptoasa surferiţă şi-a surprins fanii cu ultima decizie pe care a luat-o. Blonda de 25 de ani a început să îşi etaleze formele apetisante pe un site de filme pentru adulţi.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Pentru doar cinci lire pe lună, fanii blondei se pot bucura de "conţinut necenzurat, private chat şi multe altele", alături de aceasta.

După ce a intrat în această industrie, Ellie-Jean Coffey a ajuns la peste un milion de urmăritori pe Instagram. Popularitatea sa a crescut enorm faţă de perioadă în care practica surf.

Ellie-Jean nu este singura din familia ei care îşi câştigă banii în acest mod. Sora ei, cu trei ani mai mică, Hollz-Daye, şi-a creat site-ul propriu pentru fanii ei adulţi.

Cele două dive, de altfel, au fost poreclite surorile Kardashian ale surfului australian.
  

viewscnt
Articole similare