Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia radicală pe care a luat-o Emma Răducanu după ce a câştigat US Open: ”M-am despărţit de antrenorul meu. Am nevoie de un mentor mai experimentat”

Decizia radicală pe care a luat-o Emma Răducanu după ce a câştigat US Open: ”M-am despărţit de antrenorul meu. Am nevoie de un mentor mai experimentat”

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu (18 ani) a reuşit o performanţă incredibilă la US Open, câştigând turneul după ce a venit din calificări.

După surpriza fantastică din US Open, Răducanu a luat o decizie drastică. S-a despărţit de antrenorul cu care a câştigat turneul: Andrew Richardson.

Jucătoare a motivat alegerea: ”Am nevoie de cineva cu mai multă experienţă!”

„Am nevoie de cineva care are mai multă experienţă în circuit, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în situaţia mea. Va fi mult de muncă. Am realizat că în această etapă a carierei mele, în care voi întâlni tot mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva, de o persoană care a mai trecut prin aşa ceva.

E greu să porţi o astfel de conversaţie cu cineva, în care să transmiţi un astfel de mesaj, dar de acest lucru am avut nevoie”, a transmis Emma Răducanu, potrivit Evening Standard.

Emma Răducanu a devenit prima jucătoare din Marea Britanie câştigătoare a unui grand slam după Virginia Wade, în 1977, la Wimbledon. În plus, ea este prima sportivă din Era Open care câştigă un grand slam venind din calificări.

A fost pentru prima dată în Era Open, atât la masculin, cât şi la minin, când în ultimul act al unui grand slam s-au întâlnit două jucătoare care nu sunt favorite.

De asemenea, pentru prima dată după 1999 în ultimul act s-au întâlnit două adolescente la un grand slam. În acel an, americanca Serena Williams, o învingea, tot în finala US Open, pe elveţianca Martina Hingis, cu 6-3, 7-6 (4).

Afla mai multe despre: emma raducan us open 

viewscnt
Articole similare