Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia surprinzătoare a lui Mangia! Pe cine nu mai contează italianul: "În acest moment este OUT!"

Decizia surprinzătoare a lui Mangia! Pe cine nu mai contează italianul: "În acest moment este OUT!"
Comentarii

Florin Gardoş nu mai face parte din planurile lui Devis Mangia, care l-a scos deocamdată din lot pe fundaş. Decizia vine după ce fotbalistul şi-a revenit după accidentare, aşa că toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat astfel încât italianul să ia o asemenea hotărâre.

Florin Gardoş a ales să rămână la Craiova în vară, când a decis să rupă înţelegerea cu Southampton. Decizia nu mai pare inspirată acum. Devis Mangia tocmai a anunţat că fotbalistul de 29 de ani nu mai reprezintă o soluţie pentru defensiva alb-albastră. Gardoş se accidentase în urmă cu o lunîă, în meciul cu Sportul Snagov, dar antrenorul a confirmat că jucătorul şi-a revenit şi este apt de joc. 
 
"În acest moment este out. Mă bazez pe alţi jucători . Este o decizie tehnică, nu este cauzată de probleme medicale"  a explicat Mangia. 
 
Craiova are meci la Astra vineri, la doar cinci zile după victoria istorică în faţa celor de la FCSB. 
 
"Un meci dificil, cu o echipă bună în faza de apărare şi cu jucători foarte buni în tranziţie pozitivă. Astra are jucători de mare viteză cum sunt Alibec sau Llullaku. Nu ştiu cine va fi în teren. Cred că trebuie să avem continuitate, asta este foarte important" a spus Mangia despre ultimul meci din turul Ligii I. 

 

Afla mai multe despre: mangiagardoşastra 

viewscnt
Articole similare