Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia surprinzătoare luată de Alysha Newman înainte de startul Jocurilor Olimpice: "Dorinţa voastră e comanda mea"

Decizia surprinzătoare luată de Alysha Newman înainte de startul Jocurilor Olimpice: "Dorinţa voastră e comanda mea"galerie foto

Diverse

Comentarii

Săritoarea cu prăjina din Canada, Alysha Newman, care e calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a luat o decizie surprinzătoare înainte de plecarea în Japonia.

La 27 de ani, Alysha Newman este una dintre sportivele în care Canada îşi pune speranţe că va aduce o medalie, fiind la a doua participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după cea din 2016 de la Rio. 

Cu o lună înainte de competiţia de la Tokyo, săritoarea cu prăjina a anunţat că şi-a deschis un cont pe OnlyFans, o platformă din ce în ce mai populară printre sportivi, cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Pe acea platformă se vând fotografii şi videoclipuri intime. Este o reţea pentru persoanele de peste 18 ani, de unde utilizatorii pot alege ce vor să urmărească în schimbul unui abonament lunar. 

"Dorinţa voastră e comanda mea... Acum, pe OnlyFans", a anunţat sportiva. 

Galerie foto cu Alysha Newman

De-a lungul timpului, ea a cochetat cu modelling-ul şi a fost solicitată pentru diverse pictoriale: "Daca nu acum, atunci cand? Dacă nu depăşim limitele, spargem barierele şi aşteptările, nu vom face altceva decât ne abţinem să fim noi. Ca femeie şi sportiv, am rupt bariere toată viaţa mea", susţinea, în trecut, Alysha Newman. 

Ea este campioana actuală a Jocurilor Commonwealth-ului la săritura cu prăjina feminină, după Jocurile din 2018 de pe Coasta de Aur, unde a stabilit un nou record de 4.75 metri.

Galerie foto cu Alysha Newman

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alysha newman 

viewscnt
Articole similare