Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie ciudată la Real Madrid. Inexplicabila situaţie a brazilianului Vinicius înainte de El Clasico

Decizie ciudată la Real Madrid. Inexplicabila situaţie a brazilianului Vinicius înainte de El Clasico

Real Madrid

Comentarii

Puştiul minune pentru care Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro la vârsta de 16 ani nu a fost oprit în lotul pentru El Clasico. Madridul a pierdut duminică marele derby al Spaniei, scor 1-5 iar astăzi (n.r luni) ar putea rămâne fără antrenor.

Cazul Vinicius a atras însă atenţia dintr-un alt punct de vedere. Brazilianul, şi-aşa foarte puţin folosit de antrenorul Julen Lopetegui, fusese eliminat la ultimul meci jucat în Liga a treia pentru Real Madrid Castilla, împotriva Celtei B.

Real Madrid s-a luptat toată săptămâna la Comisii pentru a-i anula cartonaşul roşu fotbalistului brazilian şi a iscat chiar un scandal în presă.

Presa catalană a izbucnit vineri, atunci când Comisia de Apel a Federaţiei Spaniole (RFEF) i-a dat drept de joc pentru El Clasico lui Vinicius, iar cei de la Sport.es au acuzat chiar jocuri de culise. 

În cele din urmă a venit ziua meciului. Şi cea mai ciudată decizie posibilă, sesizată astăzi de presa centrală la Madrid. ”Toată săptămâna au încercat să-i anuleze suspendarea lui Vinicius şi până la urmă au reuşit. Apoi a venit El Clasico şi brazilianul a fost lăsat în tribună de antrenorul Julen Lopetegui” scrie cotidianul AS, cotidian care nu-şi explică sub nicio formă decizia clubului şi a staff-ului tehnic. 

Afla mai multe despre: vinicius juniorreal madridel clasico 

viewscnt
Articole similare