Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie ciudată luată de Florin Costea! Cum explică transferul la Şirineasa: ”Se plăteşte bine aici”

Decizie ciudată luată de Florin Costea! Cum explică transferul la Şirineasa: ”Se plăteşte bine aici”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Costea era văzut drept viitorul golgheter al echipei naţionale, dar perioada de glorie de la Craiova s-a terminat rapid. O accidentare la genunchi i-a tăiat elanul. A dezamăgit la Steaua, a ajuns să joace în Irak, iar acum a revenit în fotbalul românesc

Florin Costea joacă în liga a treia, la ACS Şirineasa, dar spune că încă aşteaptă oferte mai bune. Fotbalistul a ajuns la 32 de ani şi se pregăteşte de debut la formaţia care joacă la Petroşani.

Am venit aici pentru că am primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. La o ofertă mai bună din altă parte, voi găsi înţelegere aici şi voi fi lăsat să mă transfer”, a spus Costea, la Pro X.

Atacantul nu l-a uitat pe Adrian Mititelu şi a declarat că rămâne fanul Universităţii Craiova, echipă aflată acum în liga a patra.

Sunt legat de Universitatea Craiova, echipa care e acum în liga a patra, şi le doresc multă baftă la promovare! Tot baftă le zic şi celor din Liga I, dar eu ţin cu echipa din a patra ligă”, a încheiat Florin Costea.

Afla mai multe despre: florin costeauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare