Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultim moment luată de Mircea Rednic în privinţa preluării lui Dinamo: ”Le transmit suporterilor să aibă încredere în mine”

Decizie de ultim moment luată de Mircea Rednic în privinţa preluării lui Dinamo: ”Le transmit suporterilor să aibă încredere în mine”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic spune că discuţia despre preluarea lui Dinamo a picat. Fostul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare consideră că a fost o glumă oferta făcută de Ionuţ Negoiţă şi este dezamăgit că jucătorii aduşi de el sunt acum daţi afară.

Ionuţ Negoiţă i-a propus lui Mircea Rednic să-i cedeze clubului, contra sumei de trei milioane de euro. Iniţial, Mircea Rednic n-a refuzat categoric. Acum, spune însă că propunerea lui Ionuţ Negoiţă nu putea fi luată în serios.

”Dar nici nu am luat-o în serios, aia nu e ofertă. Adică mă dai afară şi după două zile îmi faci ofertă. Aia a fost făcută la mişto. Şi poate, eu ştiu, a vrut să mai liniştească suporterii. Oferta asta e de vreo patru ani şi nu s-a omorât nimeni să preia clubul. Mai multe nu vreau să discut, pentru că sunt dezamăgit. Şi mai ales când văd ce se întâmplă cu jucătorii care eu i-am adus aici... nu sunt jucătorii mei, sunt jucătorii lui Dinamo şi unii dintre ei chiar au dat randament.

(Ei ce zic?) Am vorbit, sunt supăraţi. Şi eu zic că nu e bine pentru imaginea fotbalului românesc şi pentru imaginea clubului. Ei vorbesc între ei şi lumea nu o să fie înebunită să mai vină în România. (Mai e vreo şansă ca Mircea Rednic să preia Dinamo vreodată?) Nu se ştie niciodată ce se va întâmpla. Dar v-am zis, în momentul când am venit aici, lucrurile au fost foarte clare. În discuţia mea cu David şi cu Bălănescu s-a zis că o să încercăm să prindem play-off-ul, dacă nu, pregătim sezonul următor. Deci aşa a fost discuţia şi şi aţi văzut şi din declaraţiile mele de pe parcursul campionatului - am ratat, îmi pare rău, toţi suntem vinovaţi, dar acum pregătim sezonul următor.

(Suporterilor ce le transmiteţi?) Să aibă încredere în mine, sunt alături de ei. Mi-e greu, cum şi lor le e greu. Sunt un pic dezamăgit când văd ceea ce se întâmplă. Eu chiar nu mai înţeleg nimic, îţi oferi serviciile gratis, plăteşti şi jucători, împrumuţi şi clubul, oferi şi prime... să mă gândesc ce a mai fost... Reeda eu l-am plătit, 25.000 de euro, plus că am adus şi aparate la fitness... le-am luat înapoi, că au zis că nu au nevoie de ele. Am vrut să facem o sală de forţă, domnul Negoiţă nici 10.000 de euro nu a vrut să dea. Doar fundaţia. Şi restul o făceam eu împreună cu cei de la Gealan. Le mulţumesc pentru susţinerea lor, dar nu se poate... orice poţi să spui despre Rednic, dar nu că e prost”,
a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare