Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră a lui Hagi! E decis să vândă Academia şi a scos la vânzare ”bucăţi” de câte 10 la sută din acţiunile societăţii

Decizie de ultimă oră a lui Hagi! E decis să vândă Academia şi a scos la vânzare ”bucăţi” de câte 10 la sută din acţiunile societăţii

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul creşte pe zi ce trece, produce jucători pe bandă rulantă, iar rezultatele se văd. Echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi a reuşit să câştige titlul de campioană a României în urmă cu două sezoane, iar acum Hagi are alte gânduri la Ovidiu. Visează să-şi transforme clubul într-un gigant şi caută finanţare pentru obiectivul lui.

Gazeta scrie că Hagi a scos la vânzare ”bucăţi” de câte 10 la sută din acţiunile societăţii, plănuieşte să atragă investitori puternici şi să rămână tot el manager. Aşa că acesta a conceput un plan care să transforme excepţia din 2017 într-o regulă, iar echipa lui să se transforme într-un gigant al campionatului, gata de o competiţie echilibrată cu FCSB, cu CFR, cu forţele consacrate din Liga 1. Cum crede că poate obţine creşterea? Caută parteneri la societatea care până acum a fost sinonimă cu Hagi. 

"Vreau să vină oameni lângă mine şi să ne luptăm pentru a fi cei mai buni, dacă va fi să se întâmple. Dacă nu, asta e, rămânem la ce facem acum", spunea "Regele" în urmă cu câteva săptămâni.

Gică Hagi, patron şi antrenor la Viitorul Constanţa, a dezvăluit cel mai mare salariu din lotul formaţiei pe care o păstoreşte.  "Salariul fix cel mai mare de la Viitorul este de 5.000 de euro. Vă las pe voi să spuneţi dacă am făcut bine sau nu, dar acesta e cel mai mare salariu fix de la noi. După aceea, sunt bonusurile. Dar bonusurile la mine înseamnă performanţă mare. Cât de mare o faci, atât de mult poate să îţi vină şi bonusul. Eu doar dacă scoatem profit să iau ceva acasă, în rest nu am salariu. Staţi liniştiţi, nu decontez nici măcar bonurile de benzină. Sunt angajat, am salariu minim, dar eu lucrez gratis în realitate", a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viitorulhagidecizieanunthotarare 

viewscnt
Articole similare