Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră! Calificările olimpice la gimnastică artistică nu vor avea loc în 2020!

Decizie de ultimă oră! Calificările olimpice la gimnastică artistică nu vor avea loc în 2020!

Gimnastică

Comentarii

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, luni, în urma şedinţei online a Comitetului Executiv că a cerut federaţiei internaţionale de profil să informeze Comitetul Internaţional Olimpic privind imposibilitea organizării calificărilor olimpice continentale la disciplina artistică, din cauza pericolului pandemic.

De asemenea, Campionatul European de gimnastică ritmică va avea loc în luna noiembrie, la Kiev (Ucraina), însă tot fără calificări olimpice.

”Din cauza situaţiei pandemice de-a lungul întregii Europe, nu putem organiza calificările olimpice la niciunul dintre Campionate Europene din acest an.”, a transmis UEG.

Forul continental a mai precizat că Europenele de gimnastică ritmică vor avea loc aşa cum a fost stabilit la ultima decizie din iunie, între 26-29 noiembrie (Kiev), dar tot fără calificări olimpice.

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate şi ele din luna mai, sunt în pericol să nu mai aibă loc la Baku, între 9-13 decembrie cele masculine, respectiv între 17-20 decembrie cele feminine. UEG a decis, luni, să mai aibă discuţii cu organizatorii, iar un răspuns oficial va fi anunţat în 5 octombrie.

Afla mai multe despre: campionatul european de gimnastica ritmica 

viewscnt
Articole similare