Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră | FRF anulează toate acţiunile dedicate suporterilor înaintea meciului cu Suedia de la Craiova!

Decizie de ultimă oră | FRF anulează toate acţiunile dedicate suporterilor înaintea meciului cu Suedia de la Craiova!

Echipa națională

Comentarii

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au decis să anuleze toate acţivităţile care erau programate pentru marţi seară, înaintea meciului cu Suedia de la Craiova. Decizia vine după decesul fostului jucător, Nicolae Tilihoi.

"Concertul trupei Voltaj programat în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova în ziua partidei România-Suedia, precum şi parada suporterilor din Arena Fanilor spre stadionul "Ion Oblemenco", au fost anulate. Fanii echipei naţionale sunt aşteptaţi pe esplanada arenei din Craiova începând cu ora 19:00 pentru alte activităţi premergătoare partidei tricolorilor. 

Dispariţia fostului mare jucător Nicolae Tilihoi, care va fi înmormântat marţi, 27 martie, a îndoliat fotbalul românesc. Jucătorii echipei naţionale vor purta banderole negre în memoria fostului internaţional dispărut dintre noi, iar înaintea începerii partidei cu Suedia va fi păstrat un moment de reculegere", se arată într-un comunicat emis de Federaţia Română de Fotbal.

Fostul component al Craiovei Maxima, Nicolae Tilihoi, a murit duminică dimineaţă, la 61 de ani, după ce în ultimii trei ani s-a luptat cu o boală incurabilă. Nicolae Tilihoi a câştigat două trofee de campion şi patru cupe ale României. În Divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de şapte ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul naţionalei.

 

Afla mai multe despre: decizieanuntconcertfrftilihoi 

viewscnt
Articole similare