Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de Băluţă! La ce echipă va evolua atacantul în 2019: ”Asta voi face. Sunt foarte fericit”

Decizie de ultimă oră luată de Băluţă! La ce echipă va evolua atacantul în 2019: ”Asta voi face. Sunt foarte fericit”

Stranieri

Comentarii

Alexandru Băluţă n-a reuşit să se impună cu adevărat în Cehia, dar atacantul ştie ce trebuie să facă pentru a avea un 2019 mult mai bun. Chiar dacă era aşteptat la Craiova, Băluţă a dezvăluit planurile sale pentru anul viitor.

Craiovenii sperau să-l readucă pe Băluţă în Bănie, dar fotbalistul vrea să rămână în continuare la Slavia Praga şi să lupte pentru postul de titular.

A fost un an foarte bun, un an reuşit pentru mine, ţinând cont că am reuşit la Craiova să ridic un trofeu, o performanţă mare pentru mine, echipă şi oraş. Apoi am reuşit să prind acest transfer la Slavia. Sunt fericit că am făcut pasul spre un alt nivel. Trebuie să mă impun, ca să reuşesc mai departe.

Mă bucur că am reuşit să joc acolo, lăsând la o parte ultima perioadă, care a fost mai grea pentru mine, în care nu am jucat. Dar m-a întărit foarte mult. Ştiu ce am de făcut mai departe”, a spus Băluţă.

Jucătorul n-a uitat-o pe Craiova, formaţie pe care o vede în stare să ia titlul în Liga I.

Eu zic că da, Craiova poate lua titlul. Am mare încredere în Mister, ştiu că poate reuşi lucruri măreţe la Craiova, aşa cum am reuşit şi anul trecut. Dacă ei vor fi constanţi şi nu vor mai face paşi greşiţi, eu zic că au şanse mari să se bată la titlu”, a spus Băluţă.

Afla mai multe despre: balutaslavia praga,  

viewscnt
Articole similare