Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Becali. A renunţat la FCSB şi a dezvăluit cine i-a luat locul: "De acum vorbim de altă abordare"

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Becali. A renunţat la FCSB şi a dezvăluit cine i-a luat locul: "De acum vorbim de altă abordare"

FCSB

Comentarii

FCSB este cea mai în formă echipă dintre candidatele la titlu, iar acest lucru i se datorează în special lui Edward Iordănescu, antrenorul adus de Gigi Becali pentru a cuceri campionatul în Liga I.

Patru victorii consecutive are FCSB în Liga I, iar în urma acestui parcurs foarte bun, roş-albaştrii au recuperat din handicapul de 12 puncte pe care îl aveau faţă de liderul din clasament şi, totodată, campioana ultimelor patru sezoane, CFR Cluj. În momentul de faţă, FCSB se află la nouă lungimi în spatele ardelenilor, însă Gigi Becali e sigur că Edward Iordănescu va putea aduce titlul mult aşteptat de fanii roş-albaştrilor.

În 2015 a cucerit FCSB ultima dată campionatul în Liga I. Antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, iar de atunci, în ciuda faptului că s-au aflat nume importante pe banca tehnică, precum Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, FCSB a pierdut de fiecare dată lupta pentru titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul sau cu CFR Cluj.

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Becali. A renunţat la FCSB şi a dezvăluit cine i-a luat locul: "De acum vorbim de altă abordare"

De altfel, după un start dezastruos de sezon, Gigi Becali a luat decizia de a-l demite pe Dinu Todoran, iar Edward Iordănescu a fost adus în urmă cu două luni pentru a cuceri titlul alături de gruparea roş-albastră. În plus, latifundiarul din Pipera a promis că nu se va mai implica la echipă, iar antrenorul vicecampioanei României a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali.

"În primul rând, cred că avem o comunicare bună şi cred că înţelegerea iniţială, faptul că fiecare parte a spus ce-şi doreşte exact, în ce este dispusă să se angreneze şi în ce nu, a clarificat lucrurile. Nu vreau să vorbesc despre trecut, despre colegii mei, siguri că de-a lungul timpului au fost antrenori buni şi foarte buni la echipă, dar acum vorbim de o altă abordare.

Fiecare tehnician are filosofia lui. Eu am spus de când am venit că nu pot să schimb lucrurile de pe o zi pe alta. E nevoie de timp, de muncă, de foarte multă repetiţie. Doar aşa poţi crea repere, automatisme, o altă mentalitate, mai competitivă, doar aşa echipa poate să înveţe şi cum să gestioneze momentele importante" , a spus Edward Iordănescu la Realitatea Plus.

Până acum, Gigi Becali şi-a respectat promisiunea şi a recunoscut că nu se mai implică la FCSB, iar toate deciziile în privinţa echipei sunt luate de Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare