Experiențe împreună.
You are here:

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Dan Petrescu: ”A fost acceptat de grup”

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Dan Petrescu: ”A fost acceptat de grup”

CFR Cluj

Comentarii

Venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj nu mai este de actualitate! Alin Minteuan este omul pe care ardelenii îl vor păstra pe bancă până la finalul acestui sezon. Dacă va lua titlul, atunci tehnicianului îi va fi prelungit contractul.

Marius Bilaşco, şeful departamentului de scouting de la CFR Cluj, a recunoscut că Alin Minteuan va rămâne pe banca clujenilor până la finalul sezonului.

În momentul de faţă nu avem noutăţi despre niciun antrenor, nu s-a discutat încă cu niciun antrenor, deocamdată Alin Minteuan este antrenorul echipei, are credit în continuare din partea conducerii, a venit într-un moment destul de delicat, a reuşit să gestioneze cele trei partide de când este principal şi cred eu că face o treabă minunată. A fost acceptat de către grup foarte bine, conducerea îl susţine şi îi va da credit în continuare.

Din moment ce ai trei victorii consecutive, eu cred că spune foarte multe despre tine ca antrenor. Deşi e la început de drum, repet, are toată susţinerea noastră, este foarte important faptul că este un jucător emblematic al clubului, ştie, cunoaşte ceea ce înseamnă CFR Cluj.

Nu există, nu au existat şi nu vor exista probleme financiare la CFR Cluj.  Personal, eu nu am discutat cu Dan Petrescu, am evitat să vorbesc în această perioadă cu el tocmai pentru că nu am vrut să intervină anumite discuţii care au fost anul trecut din momentul când a plecat el de la echipă. Fiind subiectiv, mi-e greu să am o discuţie cu el", a spus Bilaşco.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe