Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de FRF după incidentul în care a fost implicată iubita lui Cristi Manea. Ce veste au primit familiile jucătorilor

Decizie de ultimă oră luată de FRF după incidentul în care a fost implicată iubita lui Cristi Manea. Ce veste au primit familiile jucătorilor

Echipa națională

Comentarii

FRF vrea să prevină incidentele de la meciul cu Franţa, când prietena lui Cristi Manea a fost agresată de un suporter. Astfel, familiile jucătorilor vor fi nevoite să stea într-un sector special amenajat, unde gradul de securitate este mai ridicat.

Finalul partidei cu Franţa, care a adus calificarea în semifinalele EURO 2019, a fost marcat de un incident revoltător. Prietena lui Cristi Manea a fost agresată de un suporter, după o ceartă izbucnită între aceasta şi iubita agresorului. FRF vrea să evite astfel de neplăceri, astfel că, la semifinala cu Germania, familiile jucătorilor vor fi obligate să stea în sectorul în care au primit invitaţiile.

De altfel, FRF le-a acordat încă de la început jucătorilor un anumit număr de invitaţii, într-un sector special amenajat pentru familiile şi cunoştinţele lor. Însă fiecare jucător s-a trezit mult mai multe cereri de bilete, din partea prietenilor, astfel că familiile au preferat să urmărească meciurile alături de aceştia, din mijlocul suporterilor.

Este motivul pentru care prietena lui Cristi Manea a stat la meciul cu Franţa în mijlocul ultraşilor. Însă lucrurile se schimbă la semifinala cu Germania, unde sunt aşteptaţi peste 20.000 de români.


 

Afla mai multe despre: frfcristi manea 

viewscnt
Articole similare