Experiențe împreună.
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de oficialii FCSB. Roş-albaştrii vor pleca de pe National Arena şi vor juca pe un stadion nou-nouţ

Decizie de ultimă oră luată de oficialii FCSB. Roş-albaştrii vor pleca de pe National Arena şi vor juca pe un stadion nou-nouţgalerie foto

FCSB

Încă de la începutul anului, FCSB este în căutarea unui stadion care să se ridice la standardele impuse de UEFA pentru a găzdui meciuri din cupele europene. Roş-albaştrii au ajuns, până la urmă, la o soluţie şi au mers direct la faţa locului pentru a inspecta stadiul lucrărilor.

Arena Naţională va fi gazda unor concerte uriaşe în vara acestui an, iar pregătirile pentru Ed Sheeran sau pentru Metallica vor începe încă de la finalul lunii iunie. Astfel, oficialii vicecampioanei au început deja căutările pentru un stadion pe care să dispute meciurile de acasă din tururile preliminare ale cupelor europene.

FCSB a ajuns la concluzia că stadionul din Târgu Jiu este cea mai bună variantă pentru a-şi disputa partidele europene de pe propriul teren. Noua arenă a gorjenilor va avea 12 mii de locuri şi va fi inaugurată în iunie, iar Valeriu Argăseală şi Sorin Pitu au mers direct la Târgu Jiu pentru a discuta cu primarul oraşului.

Cele două părţi au bătut palma, iar FCSB ar putea juca, pe lângă meciurile din cupele europene, şi partidele din campionat pe noua arenă a gorjenilor.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta