Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de oficialii lui FC Voluntari. Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi

Decizie de ultimă oră luată de oficialii lui FC Voluntari. Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi a reuşit marea surpriză şi a salvat-o pe FC Voluntari de la retrogradare. Venit la jumătatea lunii noiembrie, când ilfovenii erau ultimii în clasamentul Ligii I, antrenorul italian a reuşit să ducă echipa pe locul 10 în play-out.

Astfel, oficialii celor de la FC Voluntari au luat decizia de a-i prelungi contractul pentru încă un sezon lui Cristiano Bergodi. Opt victorii, nouă remize şi nouă înfrângeri a înregistrat antrenorul italian pe banca ilfovenilor în sezonul care tocmai s-a încheiat.

"Nu e că am o baghetă magică, dar m-am apucat de treabă cu băieţii. Eu am încredere în treaba pe care o fac, cum antrenez. Şi când am văzut echipa, am avut încredere. M-am apucat de treabă şi am încercat să le dau încredere şi să jucăm bine.

Şi cred că echipa s-a descurcat foarte bine. A început aşa şi aşa, dar după aceea, din ce în ce juca mai bine. Şi sunt bucuros, pentru că se vorbea la început... Speram să ne salvăm cu barajul. Şi la sfârşit ne-am salvat cu o etapă înainte" , declara Bergodi, după ultimul meci al sezonului, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bergodivoluntari 

viewscnt
Articole similare