Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de Rafael Nadal: "Cu tristeţe, trebuie să fac acest anunţ"

Decizie de ultimă oră luată de Rafael Nadal: "Cu tristeţe, trebuie să fac acest anunţ"

Tenis

Comentarii

Liderul ATP, spaniolul Rafael Nadal, nu va participa la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, la care este deţinătorul titlului, au anunţat, sâmbătă, organziatorii.

Competiţia din Emiratele Arabe Unite, care va începe joi, este la a zecea ediţie, iar Nadal a participat de opt ani.

"A fost un an 2017 dificil şi trebuie să îmi revizuiesc calendarul pentru a fi pregătit. Din acest motiv, trebuie să anunţ cu tristeţe că nu voi juca la această ediţie", a declarat Nadal.

Spaniolul s-a retras după primul meci disputat la Turneul Campionilor, în noiembrie, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

La 7 decembrie, el declara că nu este încă apt sută la sută pentru revenirea în competiţie, dar speră să fie până la Australian Open.

"Scopul este să fiu apt complet într-o lună. Voi face totul pentru a fi pregătit. Dar încă mai am nevoie de timp", a declarat Nadal.

Nadal va fi înlocuit la Abu Dhabi de compatriotul său Roberto Bautista Agut, locul 20 ATP. Sârbul Novak Djokovici (locul 12 ATP), austriacul Dominic Thiem (locul 5 ATP), spaniolul Pablo Carreno Busta (locul 10 ATP), sud-africanul Kevin Anderson (locul 14 ATP) şi rusul Andrei Rublev (locul 39 ATP) vor fi prezenţi şi ei în Emirate.

Afla mai multe despre: australian openrafael nadaldominic thiempablo carreno busta 

viewscnt
Articole similare