Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de Real Madrid. Galacticii vor da afară un jucător imediat cum se încheie criza provocată de coronavirus

Decizie de ultimă oră luată de Real Madrid. Galacticii vor da afară un jucător imediat cum se încheie criza provocată de coronavirus

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic a încălcat indicaţiile conducerii de autoizolare la domiciliu, iar acum riscă să fie dat afară de conducerea de pe Bernabeu.

Luka Jovic este jucătorul lui Real Madrid despre care se vorbeşte cel mai mult în această perioadă. Atacantul galactcilor trebuia să stea în izolare la domiciliu, la fel ca restul colegilor de la Real Madrid, după ce baschetbalistul Trey Thomkins a fost testat pozitiv cu coronavirus. Joi s-a aflat însă că Jovic a plecat în ţara natală, Serbia pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale. 

Conducerea lui Real e extrem de supărată pe sârb, iar presa engleză scrie că odată încheiată criza provocată de coronavirus, Jovic va fi oferit spre vânzare fie la Chelsea, fie la Tottenham. Ambele formaţii l-au dorit pe sârb înainte de transferul pe Bernabeu. Contractul cu madrilenii expiră pe 30 iunie 2025. 

Jovic a fost cumpărat de Real Madrid în vara lui 2019, de la Frankfurt, cu 60 de milioane de euro. A marcat doar două goluri în 21 de partide jucate în toate competiţiile. 

Jovic riscă să fie arestat dacă nu va sta în casă

Acţiunile sale i-au atras critici din partea celor mai importanţi oameni din stat, din Serbia. Premierul Ana Brnabic a declarat, fără să îi dea numele, că sunt jucători sârbi care sunt un exemplu negativ: "Câştigă milioane de euro şi ignoră autoizolarea".

Preşedintele ţării, Aleksandar Vucic, nu s-a ferit să îi dea numele şi chiar l-a ameninţat pe starul lui Real Madrid: "Dacă iese din apartament va fi arestat. Cred că regretă ceea ce a făcut, dar îi spun clar că sănătatea oamenilor este mai importantă decât milioanele lui".

Jovic a oferit şi el o declaraţie, potrivit Marca, însă nu şi-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat: "Îmi pare foarte rău că unii oameni nu şi-au făcut meseria şi nu mi-au dat instrucţiunile clare în legătură cu ce trebuie să fac", a spus atacantul lui Real. 

Afla mai multe despre: coronavirusreal madridluka jovic 

viewscnt
Articole similare