Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de şefii lui CSM Bucureşti în privinţa antrenorului Adi Vasile

Decizie de ultimă oră luată de şefii lui CSM Bucureşti în privinţa antrenorului Adi Vasile

Handbal

Comentarii

Oficialii lui CSM Bucureşti s-au declarat mulţumiţi de activitatea lui Adi Vasile şi au decis astfel să-i prelungească înţelegerea.

Cu Adi Vasile pe bancă, CSM Bucureşti are un sezon bun. Vicecampioana României s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor şi în campionat este neînvinsă. De altfel, are doar două eşecuri, ambele în Champions League. Drept urmare, conducerea clubului bucureştean a decis să-i acorde şi mai multă încredere şi i-a prelungit contractul:

“Trebuie să mulţumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în toţi aceşti ani! Am avut şansa să mă alătur acestui club şi proiectului încă de la început. Am lucrat împreună cu mulţi antrenori de la care am avut multe de învăţat. Pentru mine, să fiu antrenorul echipei mele de suflet, în oraşul în care m-am născut, este o mare onoare!”, a declarat Adrian Vasile, antrenor principal CSM Bucureşti.

”CSM Bucureşti i-a prelungit contractul antrenorului Adrian Vasile. Noua înţelegere dintre club şi tehnician va expira în luna iunie a anului 2021 şi cuprinde obiective interne şi internaţionale.

Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti îşi doreşte performanţă la cel mai înalt nivel la echipa feminină de handbal, iar pentru a realiza acest lucru stabilitatea la nivelul băncii tehnice este un punct-cheie.


Oficialii echipei susţinute de Primăria Capitalei au făcut un pas important în acest sens. Concret, CSM Bucureşti a decis prelungirea cu un an a contractului antrenorului Adrian Vasile, a cărui înţelegere expira în vara anului 2020.

Multumiţi de parcursul echipei din luna octombrie până în prezent (de când tehnicianul a fost numit principal), de atmosfera de la lot şi de felul în care decurge colaborarea dintre el şi handbaliste, această hotărâre reprezintă continuarea firească pentru un club de talie mondială, precum CSM Bucureşti.

Ca şi până acum, Adrian Vasile va avea obiective care vizează atât competiţiile interne, cât şi cele europene. Se doreşte ca echipa să cucerească toate trofeele puse în joc în România (Liga Naţională şi Cupa României FAN Courier), dar şi calificarea în careul de aşi al celei mai puternice încleştări intercluburi de pe continent, DELO WOMEN`S EHF Champions League.

Fostul handbalist de performanţă a parcurs în timp drumul de la preparator fizic, la antrenor secund, apoi principal. De la începutul lunii octombrie, de când a fost numit antrenor principal, el are un bilanţ pozitiv la echipă: şapte victorii, două egaluri şi două înfrângeri.

Meciurile CSM Bucureşti cu Adrian Vasile antrenor principal:
DELO WOMEN`S EHF Champions League: Team Esbjerg - CSM Bucureşti: 22-24
DELO WOMEN`S EHF Champions League: CSM Bucureşti -  Rostov Don: 23-23
Liga Naţională: CSM Bucureşti – Dunărea Brăila: 33-26
DELO WOMEN`S EHF Champions League: CSM Bucureşti – MKS Perla Lublin: 35-19.
Liga Naţională: CSM Bucureşti  - Măgura Cisnădie: 24-18.
Liga Naţională:  ”U” Cluj – CSM Bucureşti: 23-36.
DELO WOMEN`S EHF Champions League: MKS Perla Lublin – CSM Bucureşti: 19-28.
Liga Naţională:  Corona Braşov – CSM Bucureşti: 30-30.
DELO WOMEN`S EHF Champions League: CSM Bucureşti – Team Esbjerg: 21-25.
Liga Naţională:  CSM Bucureşti  - SCM Craiova: 27-16.
DELO WOMEN`S EHF Champions League: Rostov Don – CSM Bucureşti: 23-22”,
se arată în comunicatul emis de CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare