Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de Simona Halep! A renunţat la doi oameni din staff, chiar înainte de Roland Garros

Decizie de ultimă oră luată de Simona Halep! A renunţat la doi oameni din staff, chiar înainte de Roland Garros

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a decis înaintea startului turneului de la Paris să renunţe la doi oameni din staff-ul tehnic, sparring-partner-ul Vasile Antonescu şi kinetoterapeutul Bogdan Covrig.

Vasile Antonescu s-a antrenat full-time cu Halep de la finalul anului trecut, dar românca a decis să renunţe la colaborarea cu sparring-partner-ul său pentru turneul de la Roland Garros. Conform Fanatik, Halep a fost nemulţumită dupa rezultatele din acest an şi se va pregăti cu un alt partener la Paris. De altfel, Halep şi Antonescu s-au mai pregătit în decembrie 2016, dar Simona a renunţat chiar mai repede la colaborare, după Australian Open 2017. Atunci, românca a fost eliminată rapid de la Melbourne de Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6.

În plus, aceasta a renunţat şi la kinetoterapeutul Bogdan Covrig, care tocmai intrase în echipă la începutul sezonului de zgură, fiind alături de Simona la confruntarea de Fed Cup cu Franţa şi la turneele WTA de la Madrid şi Roma. Acum însă, Halep a decis să rupă colaborarea cu Covrig.


Singurii oameni rămaşi în staff-ul tehnic al fostului lider WTA sunt antrenorul Daniel Dobre şi preparatorul fizic Teo Cercel.

Citeşte şi: Simona Halep la Roland Garros | Organizatorii au mărit premiile şi au ajuns la sume fabuloase. Cât poate câştiga Halep dacă îşi apără trofeul

Afla mai multe despre: decizie 

viewscnt
Articole similare