Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie disperată a lui Gattuso, în timp ce Milan îi caută înlocuitor. Un jucător de bază a primit o amendă uriaşă şi va pleca în vară

Decizie disperată a lui Gattuso, în timp ce Milan îi caută înlocuitor. Un jucător de bază a primit o amendă uriaşă şi va pleca în vară

AC Milan

Comentarii

AC Milan se află într-o perioadă teribilă în acest moment după ce înfrângerea, 0-2, cu Torino i-a scos din afara locurilor europene. Gennaro Gattuso pare că a pierdut vestiarul şi i-a aplicat o amendă usturătoare unuia dintre cei mai buni jucători din acest sezon. În acelaşi timp, oficialii italienilor negociază cu un alt antrenor.

Gattuso a decis amendarea lui Tiemoue Bakayoko cu 90.000 de euro, potrivit Sport Mediaset, după ce jucător a întârziat miercuri la antrenamentul echipei. Mai mult decât atât, Bakayoko va fi cedat în vară. 

Cu toate că francezul şi-a motivat întârzierea spunând că a rămas fără benzină, pentru Gattuso acest moment a umplut paharul. Mijlocaşul central a mai fost implicat într-un incident la finalul meciului cu Lazio din campionat, atunci când l-a ironizat pe Fracensco Acerbi, făcând schimb de tricouri, şi prezentându-l în faţa galeriei. Toate aceste incidente i-au făcut pe şefii Milanului să nu plătească clauza de 35 de milioane de euro pe care clubul rossonero ar fi trebuit să i-o plătească lui Chelsea dacă dorea transferul permanent al mijlocaşului. 

Totodată, Vito Angele, un jurnalist apropiat clubului lombard, scrie că Leonardo, directorul sportiv al Milanului, a decis înlocuirea lui Gattuso la finalul sezonului şi a început negocierile cu Antonio Conte, care a câştigat trei campionate pe banca lui Juventus, în perioada 2011-2014.

Afla mai multe despre: gattusomilanbakayokoconte 

viewscnt
Articole similare