Experiențe împreună.
You are here:

Decizie drastică a lui Laurenţiu Reghecampf! Doi fotbalişti au fost ”excluşi din lot pentru meciul cu CFR”. Explicaţiile tehnicianului Craiovei

Decizie drastică a lui Laurenţiu Reghecampf! Doi fotbalişti au fost ”excluşi din lot pentru meciul cu CFR”. Explicaţiile tehnicianului Craiovei

U Craiova

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă susţinută înaintea duelului din Cupa României cu CFR Cluj, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că i-a exclus din lot pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor duela pentru a doua dată în această săptămână, joi seara. După partida din campionat, cele două formaţii se vor întâlni şi în Cupa României. După ce ardelenii s-au impus în Liga 1, băieţii lui Reghecampf i-au pus gând rău campioanei şi vor victoria în cupă.

Însă antrenorul nu se poate baza pe toţi jucătorii. Acesta a făcut decizia de a îi exclude pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa din lot, îsnă doar pentru meciul împotriva CFR-ului. Deşi a recunoscut că a luat această decizie, Reghecampf nu a vrut să dezvăluie ce l-a motivat să acţioneze astfel.

Decizie drastică a lui Laurenţiu Reghecampf!

Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR. Punct! Din motive pe care le-am transmis jucătorilor şi ştiu foarte bine ce au de făcut pe viitor, dar  nu sunt excluşi din lotul echipei noastre. Nu mă gândesc şi nu o să se întâmple ca Universitatea Craiova sa nu fie în play-off. Deci, cu siguranţă Universitatea Craiova va fi în play-off”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

viewscnt
Articole similare