Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie drastică a lui Laurenţiu Reghecampf! Doi fotbalişti au fost ”excluşi din lot pentru meciul cu CFR”. Explicaţiile tehnicianului Craiovei

Decizie drastică a lui Laurenţiu Reghecampf! Doi fotbalişti au fost ”excluşi din lot pentru meciul cu CFR”. Explicaţiile tehnicianului Craiovei
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă susţinută înaintea duelului din Cupa României cu CFR Cluj, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că i-a exclus din lot pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor duela pentru a doua dată în această săptămână, joi seara. După partida din campionat, cele două formaţii se vor întâlni şi în Cupa României. După ce ardelenii s-au impus în Liga 1, băieţii lui Reghecampf i-au pus gând rău campioanei şi vor victoria în cupă.

Însă antrenorul nu se poate baza pe toţi jucătorii. Acesta a făcut decizia de a îi exclude pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa din lot, îsnă doar pentru meciul împotriva CFR-ului. Deşi a recunoscut că a luat această decizie, Reghecampf nu a vrut să dezvăluie ce l-a motivat să acţioneze astfel.

Decizie drastică a lui Laurenţiu Reghecampf!

Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR. Punct! Din motive pe care le-am transmis jucătorilor şi ştiu foarte bine ce au de făcut pe viitor, dar  nu sunt excluşi din lotul echipei noastre. Nu mă gândesc şi nu o să se întâmple ca Universitatea Craiova sa nu fie în play-off. Deci, cu siguranţă Universitatea Craiova va fi în play-off”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurenţiu reghecampfalexandru mateiumihai bălaşa 

viewscnt
Articole similare