Experiențe împreună.
You are here:

Decizie DRASTICĂ după bătaia în care Şumudică a încasat un pumn în figură. Silviu Lung, sancţionat! Ce întâmpla cu Săpunaru!

Decizie DRASTICĂ după bătaia în care Şumudică a încasat un pumn în figură. Silviu Lung, sancţionat! Ce întâmpla cu Săpunaru!galerie foto

Stranieri

Meciul Alanyaspor - Kayserispor 1-2 a fost urmat de o bătaie generală, în care au fost implicaţi jucători, antrenori şi oameni din stafful celor două echipe. După acest conflict, Marius Şumudică a încasat un pumn în faţă, în timp ce translatorul său s-a ales cu nasul spart.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce a analizat imaginile şi a suspendat doi jucători de la Kayserispor pentru meciul cu Beşiktaş, programat duminică: Deniz Turuc şi Silviu Lung. Portarul român a fost apărat imediat de preşedintele lui Kayseri.

”Vom face apel mâine (nr. vineri) la această decizie aberantă. Silviu Lung n-a fost implicat în niciun fel în acele evenimente”, a declarat oficialul formaţiei Kayserispor.

Ceilalţi doi români, Mariu Şumudică şi Cristian Săpunaru n-au fost sancţionaţi în niciun fel.

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de Pariuri SportivePonturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii Biletul Zilei.

Comentarii
viewscnt
Articole similare