Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie drastică luată de Asociaţia de Fotbal din Belgia după ce Standard - Anderlecht a fost oprit din cauza incidentelor provocate de fani

Decizie drastică luată de Asociaţia de Fotbal din Belgia după ce Standard - Anderlecht a fost oprit din cauza incidentelor provocate de fani

Stranieri

Comentarii

Anderlecht Bruxelles a pierdut la masa verde cu scorul de 0-5 meciul cu Standard Liege, suspendat din cauza incidentelor. Meciul din 12 aprilie a fost oprit în minutul 31, la scorul de 2-0 pentru Standard, unul dintre marcatorii golurilor fiind Răzvan Marin.

Asociaţia de Fotbal din Belgia a decis să sancţioneze Anderlecht cu o înfrângere la masa verde cu scorul de 0-5, cu un meci disputat fără spectatori şi o amendă de 5.000 de euro. Clubul ar urma să facă apel doar la sancţiunea de a disputa un meci fără spectatori.

De asemenea, Standard a primit o amendă de 3.500 de euro, din cauza obiecteor aruncate de fani pe teren înainte de meci.

Răzvan Marin deschisese scorul pentru gazde în minutul 22, iar pentru Standard mai marcase M’Poku, în minutul 30, din penalti. De la Anderlecht a fost eliminat Mbodji, în minutul 29.

Startul meciului a fost întârziat câteva minute din cauza fumigenelor. După golul marcat de Marin, s-au aruncat din nou mai multe fumigene. Arbitrul partidei l-a eliminat pe Mbodji iar apoi a acordat penalti pentru gazde după consultarea VAR. Al doilea gol a atras din nou reacţia suporterilor echipei oaspete, care au aruncat iar cu fumigene, astfel că arbitrul a decis ca jocul să fie oprit definitiv.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liege 

viewscnt
Articole similare