Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie drastică luată de Zidane la Real Madrid! Un star a fost lăsat în afara lotului

Decizie drastică luată de Zidane la Real Madrid! Un star a fost lăsat în afara lotului

Real Madrid

Comentarii

Continuă problemele lui Thibaut Courtois (27 de ani) la Real Madrid după ce a fost schimbat la pauza meciului din UEFA Champions League cu Club Brugge, terminat la egalitate, 2-2.

Real Madrid are un început greu în grupele UEFA Champions League. După înfrângerea din prima etapă, 0-3, împotriva celor de la Paris Saint-Germain, nici primul meci pe "Santiago Bernabeu" nu a venit cu o evoluţie mai "stelară" a "galacticilor". Brugge a condus cu 2-0 şi la pauză Zidane a făcut două schimbări, la una dintre ele fiind vizat Thibaut Courtois. 

Motivul oficial invocat de clubul din capitala Spaniei pentru înlocuirea portarului belgian a fost faptul că acesta a suferit de gastroenterită, însă lucrurile nu par a fi chiar aşa. Presa din Spania a dezvăluit că, de fapt, Courtois ar suferi de anxietate, însă acest lucru a fost negat vehement de Real, club care susţine, în continuare, că problemele portarului au fost la stomac. 

COURTOIS NU A FOST INCLUS ÎN LOTUL LUI REAL MADRID PENTRU MECIUL CU GRANADA

În mod normal, gastroenterita trece de la sine în două-trei zile, aşadar Thibaut Courtois ar fi trebuit să fie refăcut pentru meciul din La Liga, cu Granada, de sâmbătă, meciul cu Brugge jucându-se marţi. Cu toate acestea, Zinedine Zidane nu l-a inclus pe portar în lot, fapt ce întăreşte spelucaţiile conform cărora Courtois ar avea, cu adevărat, probleme de altă natură. 

Real Madrid - Granada se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: thibaut courtoisreal madrid 

viewscnt
Articole similare