Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie dură pentru Florin Andone! Ce păţeşte atacantul după ce şi-a umplut de sânge un adversar la ultimul meci

Decizie dură pentru Florin Andone! Ce păţeşte atacantul după ce şi-a umplut de sânge un adversar la ultimul meci

Premier League

Comentarii

Florin Andone şi-a lovit cu cotul în faţa un adversar la ultimul meci jucat de Brighton şi a primit o suspendare drastică din partea Comisiei de Discplină, pentru comportament violent.

Atacantul Florin Andone a fost suspendat trei meciuri, după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă, la meciul dintre West Bromwich Albion şi Brighton, informează BBC. În faţa comisiei de discplină, Andone a pledat nevinovat. 

Andone l-a lovit pe Sam Field, în minutul 30 al partidei de la West Bromwich, dar incidentul nu a fost văzut de centralul Paul Tierney, nici de ceilalţi oficiali care au condus meciul. Specialiştii au ajuns la concluzia că Andone merita cartonaşul roşu, astfel că federaţia engleză s-a autosesizat în acest caz şi l-a sancţionat pe internaţionalul român, pe baza înregistrării video.

Florin Andone va lipsi la partidele din campionat cu Burnley şi Leicester şi la întâlnirea cu Derby County din Cupa Angliei.

Florin Andone a înscris un gol în meciul câştigat, miercuri, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei West Bromwich, în meciul rejucat din turul patru al Cupei Angliei.

Andone, care a fost integralist, a marcat în minutul 82, celelalte goluri fiind reuşite de Murray (104 şi 117). Pentru West Bromwich a înscris Bartley (77)

Afla mai multe despre: florin andoneandonesuspendarepremier league 

viewscnt
Articole similare