Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie fără precedent în fotbalul mare! O echipă din Franţa a fost retrogradată provizoriu în liga secundă după ce şi-a dat afară antrenorul!

Decizie fără precedent în fotbalul mare! O echipă din Franţa a fost retrogradată provizoriu în liga secundă după ce şi-a dat afară antrenorul!

Ligue 1

Comentarii

L’Equipe anunţă că Lille a fost retrogradată provizoriu în Ligue 2, iar decizia va rămâne una definitivă dacă şefii clubului nu-i vor achita lui Bielsa cel puţin o parte din suma cerută drept despăgubire de antrenorul argentinian pentru demiterea sa. În acest moment, Lille ocupă locul 18 în Ligue 1.

Tehnicianul Marcelo Bielsa, demis de la OSC Lille în decembrie, a dat în judecată clubul francez şi cere să i se achite 18,6 milioane de euro

Din cele 18,6 milioane de euro, 13,6 milioane reprezintă salarii şi cinci milioane daune.

Clubul OSC Lille a anunţat la 15 decembrie rezilierea contractului tehnicianului Marcelo Bielsa, antrenor pe care îl suspendase din data de 22 noiembrie.

La 22 noiembrie, conducerea clubului Lille a decis suspendarea din funcţie a argentinianului Marcelo Bielsa, fără a preciza motivul acestei decizii.

Potrivit presei franceze, motivul suspendării lui Bilesa ar fi fost legat de faptul că antrenorul a plecat în Chile fără să anunţe clubul, după a şaptea înfrângere suferită în campionat, scor 0-2, cu Amiens. Bielsa a mers în Chile pentru a fi alături de un prieten foarte bun, Luis Maria Bonini, fost preparator fizic al naţionalei chiliene, grav bolnav, care ulterior a decedat.

Afla mai multe despre: marcelo bielsalilleligue 1frantainstanta 

viewscnt
Articole similare