Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie fără precedent în fotbalul românesc | ACS Poli vrea să depună plângere penală împotriva lui Colţescu!

Decizie fără precedent în fotbalul românesc | ACS Poli vrea să depună plângere penală împotriva lui Colţescu!
Comentarii

ACS Poli caută termenii legali de a depune plângere penală împotriva arbitrului Sebastian Colţescu, care a acordat un penalty eronat celor de la Voluntari pe finalul meciului cu Juventus, scor 2-2.

"Anul acesta s-a dorit ca retrogradarea să fie decisă de arbitri, nu pe teren. Ne dorim ca în viitor lucrurile să fie corecte. Este jenant ceea ce s-a întâmplat la Voluntari. Studiem împreună cu anumiţi avocaţi să facem plângere penală împotriva lui Sebastian Colţescu.

Sperăm să existe cadrul legal să facem plângere penală împotriva lui. Ok, ne asumăm eşecul, dar ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape nu e în regulă. Păi să ne uităm la comentariile oamenilor abilitaţi să vorbească de arbitraj.

Dacă s-a ajuns ca arbitrajul românesc să fie condus de un grec, atunci oameni care bagă bani în fotbal, cum sunt Gigi Becali şi alţi patroni, au perfectă dreptate să nu fie de acord cu asta şi când cer ca fotbalul românesc să fie condus de români. Mai ales că avem oameni competenţi, fără interese", a zis preşedintele lui ACS Poli, Radu Birlică, pentru GSP.RO. 

Afla mai multe despre: poli timisoararomaniacoltescuplangerepolitie 

viewscnt
Articole similare