Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie finală a Comisiei de Apel din cadrul Federaţiei Italiene de Fotbal: Napoli rămâne învinsă la ”masa verde”

Decizie finală a Comisiei de Apel din cadrul Federaţiei Italiene de Fotbal: Napoli rămâne învinsă la ”masa verde”

Serie A

Comentarii

Napoli rămâne învinsă la masa verde de către Juventus şi cu un punct luat.

Comisia de apel a federaţiei italiene a judecat recursul napoletanilor, care nu s-au prezentat la partida de pe patru octombrie, de la Torino.

Atunci, Gatusso şi jucătorii săi au rămas în cantonamentul propriu şi au invocat faptul că autorităţile sanitare locale nu le-ar fi permis să părăsească oraşul. Prima instanţă a dictat victorie cu 3-0 la masa verde şi i-a penalizat pe napoletani cu un punct. Comisia de apel a apreciat că acţiunile din zilele premergătoare deplasării la Torino au arătat că albaştrii şi-au pregătit terenul pentru un alibi ca să nu se prezinte la meci.

Surprinzător este faptul că Napoli avea atunci doar doi jucători bolnavi, iar echipa era în formă şi putea emite pretenţii în faţa lui Juventus. Cu o eventuală victorie la Torino şi cu punctul luat la comisii, Napoli ar fi fost pe primul loc în Serie A.

Comisia de apel a păstrat verdictul şi în cazul Verona-Roma, din prima etapă. Romanii au pierdut cu 0-3 pentru că au înscris pe lista sub 23 de ani un jucător care depăşise această vârstă.

Afla mai multe despre: napolijuventus 

viewscnt
Articole similare