Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie finală luată de Athletic Bilbao în cazul lui Cristi Ganea! Bascii au "redirecţionat" clubul interesat spre Real Madrid

Decizie finală luată de Athletic Bilbao în cazul lui Cristi Ganea! Bascii au "redirecţionat" clubul interesat spre Real Madrid

Stranieri

Comentarii

Transferat în vară de la Viitorul la Athletic Bilbao, după ce bascii îl acontaseră de la începutul anului, Cristian Ganea îşi aşteaptă încă debutul la gruparea spaniolă, iar situaţia sa a făcut alte cluburi din Spania să se intereseze de un transfer.

Cel mai important este Espanyol Barcelona, care se află în căutarea unui fundaş stânga, însă presa din Spania notează că Athletic a decis să nu renunţe la Ganea, cel puţin până la finalul sezonului.

Răspunsul lui Athletic o face pe Espanyol să se reorienteze: discuţii cu Real Madrid

Iniţial Espanyol dorea un împrumut al lui Ganea chiar în iarnă, bazându-se pe faptul că românul reprezintă în acest moment a treia opţiune pentru Bilbao pe postul de fundaş stânga, însă bascii au hotărât să-i mai acorde timp de adaptare fundaşului venit de la Viitorul, notează El Gol Digital.



"Startul de sezon avut de RCD Espanyol e în continuare fantastic, în ciuda înfrângerii de pe Santiago Bernabeu. Rubi are la dispoziţie un lot pe placul său, care totuşi poate fi îmbunătăţit cu aducerea unui fundaş stânga!

Acum, postul e acoperit de Didac Vila, în condiţiile în care clubul nu a adus întăriri în vară, după plecarea lui Aaron Martin în Bundesliga.

În aceste săptămâni s-au purtat discuţii cu Athletic pentru a afla situaţia lui Cristi Ganea, dar jucătorul român nu va pleca de la clubul basc cel puţin până la finalul sezonului.

Din acest motiv, profitând de relaţiile bune dintre cluburi, Espanyol a început să exploreze opţiunea Sergio Reguilon, care până acum nu a apucat să debuteze oficial la Real Madrid
", notează jurnaliştii spanioli.
 

Afla mai multe despre: bilbao ganeatransferespanyol 

viewscnt
Articole similare