Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă a FRF. Naţionala de tineret va participa la un turneu cu Anglia, Franţa sau Brazilia. Anunţ OFICIAL

Decizie importantă a FRF. Naţionala de tineret va participa la un turneu cu Anglia, Franţa sau Brazilia. Anunţ OFICIAL

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a anunţat miercuri că naţionala de tineret a României va participa la importantul turneu de la Toulon din Franţa.

Calificată la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani, naţionala de tineret a României intră în linie dreaptă pentru această competiţie de un nivel extrem de important.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a anunţat că toată campania de pregătire a tricolorilor este tratată cu maximă seriozitate. Mai mult, el a anunţat că naţionala poate juca la turneul de la Toulon din Franţa, alături de alte reprezentative mari ale lumii: ”Vrem să utilizăm prezenţa la JO după o pauză de 56 de ani astfel încât să oferim jucătorilor mai tineri o rampă de lansare. Tratăm cu toată seriozitatea această campanie de pregătire. Am luat decizia la nivel de Comitet Executiv să participăm la cel mai important turneu preolimpic. Acest turneu va avea loc în perioada 1-14 iunie, se va desfăşura în Franţa, la Toulon. Anul acesta vor participa 12 echipe. În afară de România, au mai confirmat până acum Anglia, Franţa şi Japonia şi se aşteaptă confirmări în zilele următoare din Brazilia, Argentina şi cred că şi Coasta de Fildeş” a anunţat Răzvan Burleanu.

Turneul de la Toulon este una dintre cele mai importante competiţii rezervate tinerilor jucători. Competiţia a debutat în 1967 şi a fost câştigată în 9 rânduri de brazilieni şi în alte 12 rânduri de francezi. Printre fotbaliştii care s-au consacrat în cadrul acestei competiţii se numără nume grele ca Jean Pierre Papin, Alan Shearer, Rui Costa, Florina Maurice, Nuno Gomes, David Ginola, Claudio Taffarel, Thierry Henry, Juan Roman Riquelme sau Djibril Cisse. 

Afla mai multe despre: răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare