Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă luată de FRF: "Înlocuim testele PCR cu teste rapide". Ce competiţii se vor relua în luna martie

Decizie importantă luată de FRF: "Înlocuim testele PCR cu teste rapide". Ce competiţii se vor relua în luna martie

FRF

Comentarii

Fotbalul face un nou pas spre normalitate, iar din luna martie, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că vor fi reluate şi competiţiile de copii şi juniori şi cele de la nivelul amator.

"A fost o şedinţă dedicată cu precădere discuţiilor despre diferite situaţii cu care fotbalul românesc se confruntă în această perioadă. Ce am anunţat în cadrul şedinţei şi ne bucurăm de susţinere din partea tuturor membrilor CEX e că ne dorim să reluăm toate competiţiile la nivel de copii şi juniori şi fotbal amator din luna martie.

Pentru a putea face acest lucru, am solicitat o modificare de protocol medical. Mai exact, înlocuirea testelor PCR cu teste antigenice rapide. Înlocuirea testelor PCR cu teste rapide reprezintă un sprijin extrem de important pentru toate cluburile care au avut activitatea blocată în 2020, mai ales că vorbim despre un multe cluburi care nu au primit ajutor din partea statului. Am solicitat şi această reglementare ca persoanele vaccinate să fie exceptate de la procedura de testare" , a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanu 

viewscnt
Articole similare