Experiențe împreună.
You are here:

Decizie importantă luată de Gheorghe Hagi în conducerea clubului. Academia Viitorului are un nou director tehnic

Decizie importantă luată de Gheorghe Hagi în conducerea clubului. Academia Viitorului are un nou director tehnic
Comentarii

FC Viitorul a anunţat numirea lui Cristian Cămui în funcţia de directorul tehnic al clubului condus de Gheorghe Hagi.

"Începând din luna iulie, Cristian Cămui este noul director tehnic al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", centrul de copii şi juniori al clubului Viitorul.

În vârstă de 59 de ani, Cristian Cămui activează de nouă ani în clubul de la ţărmul mării, iar de numele său se leagă o parte însemnată din bogatul palmares al Academiei Hagi. Cu Cristian Cămui pe banca tehnică, echipa U19 a Academiei Hagi a obţinut 7 trofee, câştigând toate finalele susţinute: 5 titluri naţionale şi 2 Supercupe.

<<Îmi doresc, ca director tehnic, să am cel puţin aceleaşi rezultate pe care le-am avut şi ca antrenor în cadrul Academiei. Vreau să menţinem trendul ascendent al performanţelor şi să continuăm, în acelaşi timp, să furnizăm jucători importanţi pentru prima scenă fotbalistică a ţării. Cunosc foarte bine colegii cu care voi lucra şi, în acelaşi timp, ştiu ce ar trebui să facă fiecare tehnician din cadrul Academiei pentru că şi eu provin din antrenor.

Sunt un om activ, mi-a plăcut întotdeauna să urmăresc activitatea jucătorilor, iar acum va trebui să urmăresc şi activitatea antrenorilor. Acum va trebui să îmbin munca de birou cu cea de teren. În fotbal nu poţi realiza nimic de unul singur, trebuie să lucrezi în colectivitate. La orice izbândă meritul este al întregului staff. Dacă eşti un bun organizator, un bun strateg şi un bun conducător, atunci roadele muncii se reflectă în rezultate. Niciodată nu poţi să fii atât de puternic de unul singur, cât poţi să fii în colectiv>> , a declarat Cristian Cămui.

În afara performanţelor obţinute cu echipa U19, Cristian Cămui a pregătit timp de trei sezoane (2014-2017) şi pe FC Viitorul II, cu care a reuşit o promovare din Liga a IV-a în Liga a III-a.

Cristian Cămui este cel de-al patrulea director tehnic din istoria Academiei Hagi, după Lucian Burchel, Leo Grozavu şi Alex Ortiz-Cabrera" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

viewscnt
Articole similare