Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă luată de Halep. "Nu vreau să joc mai mult!" Simona îşi reduce numărul de turnee jucate

Decizie importantă luată de Halep. "Nu vreau să joc mai mult!" Simona îşi reduce numărul de turnee jucate

Tenis

Comentarii

Liderul WTA Simona Halep a declarat, pentru WTA Insider, că nu vrea să joace la prea multe turnee pe parcursul unui sezon.

"Atunci când am început colaborarea cu Darren primul lucru pe care i l-am spus a fost că nu vreau să joc la multe turnee, să facem programul când mai scurt posibil. Nu prea îmi place să călătoresc şi nu îmi place să joc la toate turneele. Mă epuizează. Aşa că am ales să joc la mai puţine turnee şi cea mai bună cale este să dau totul la aceste turnee. Nu vreau să joc mai mult. Vreau doar să joc cât trebuie şi să fiu la nivel maxim la turneele lacare particip”, a afirmat Halep.

Halep a vorbit şi despre rigurozitatea cu care se pregăteşte şi despre cum îşi recapătă energia după turnee: “Înainte, mă pregăteam cinci zile puternic în sală şi apoi trei zile nu o mai făceam, pentru că eram obosită. Acum încerc să merg în fiecare zi, chiar dacă fac mai puţine. Nu fac ceva special. Când termin un turneu mă odihnesc, când pot merg acasă chiar şi pentru două zile pentru a-mi recăpăta energia şi a-mi încărca bateriile. Simt că viaţa mea este frumoasă. Am oameni pozitivi în jur. Asta mă ajută să rămân sănătoasă şi cu energie pentru a juca la turnee”.

Afla mai multe despre: tenishalepdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare