Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă luată de Ionuţ Radu, în plină pandemie. Cum îi poate schimba relaţia cu Internazionale Milano

Decizie importantă luată de Ionuţ Radu, în plină pandemie. Cum îi poate schimba relaţia cu Internazionale Milano

Stranieri

Comentarii

Portarul român Ionuţ Radu a decis, în plină pandemi, să-şi schimbe impresarul. Acesta a renunţat la colaborarea cu Oscar Damiani şi va lucra cu Giuseppe Riso

Giuseppe Riso este creatorul firmei de impresariat GR Sports, unde lucrează alături de Massimiliano Sardella, iar în portofoliul acestora se află numeroşi jucători din Serie A, cei mai mulţi italieni, printre ei: Stefano Sensi, Gianluca Mancini, Bryan Cristante, Andrea Petagna, Alejandro Gomez, Pierluigi Gollini, Roberto Gagliardini sau Mattia Caldara, toţi cotaţi la peste 10 milioane de euro.

Se pare că Ionuţ Radu nu a fost deloc mulţumit de cum a intermediat Oscar Damiani relaţia jucătorului român cu Internazionale Milano, apoi cu cluburile la care a fost împrumutat, Genoa şi Parma, şi a cerut o schimbare în cariera sa. Ionuţ Radu a avut un început de sezon excelent, fiind unul dintre cei mai apreciaţi portari in Serie A. Apoi, ceva s-a rupt iremediabil, evoluţiile nu au mai fost la fel de ridicate, iar punctul culminant a fost atins când Genoa a ales să aducă împrumut un alt portar, pe Mattia Perin, iar românul a trecut rezervă.

Nemulţumit de acest statut, Radu a plecat la Parma, acolo unde avea promisiunea că va fi titular. Nu s-a întâmplat acest lucru şi s-a trezit din nou pe banca de rezerve. Rămâne de văzut ce se va întâmpla odată cu revenirea fotbalului în Italia, dacă aceasta va avea loc, şi dacă Ionuţ Radu va intra titular la Parma. 

Decizie importantă luată de Ionuţ Radu în plină pandemie. Îi poate schimba relaţia cu Internazionale Milano

La finalul sezonului, Ionuţ Radu se întoarce la Internazionale Milano, însă nici acolo lucrurile nu sunt simple. Italienii vor o dublură pentru Samir Handanovic, dar nu pe Ionuţ Radu, ci pe argentinianul de la Udinese, Juan Musso. Ionuţ Radu este doar a doua opţiune.

Udinese cere 30 de milioane de euro, însă Inter nu vrea să ofere această sumă, aşa că s-a gândit să îl includă în tranzacţie şi pe portarul român. Odată cu această schimbare de impresar, Ionuţ Radu speră să îi convingă pe italieni că-şi merită locul la Inter Milano, chiar şi ca varianta a doua, după Handanovic. Giuseppe Riso este un impresar influent, care se află în relaţii foarte bune cu oficialii lui Inter Milano, reuşind împreună mai multe transferuri împreună, în trecut, printre ele Sensi, Gagliardini, Salcedo sau Dimarco.

Afla mai multe despre: fotbalionut radu 

viewscnt
Articole similare