Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie importantă luată oficialii Rapidului pentru noul stadion Giuleşti: "Este o formă de respect"

Decizie importantă luată oficialii Rapidului pentru noul stadion Giuleşti: "Este o formă de respect"

Fotbal intern

Comentarii

Numele personalităţilor culturale care s-au aflat de-a lungul timpului alături de echipa Rapid se vor regăsi pe scaunele ce vor fi amplasate în loja oficială a noului stadion din Giuleşti.

Noul stadion din Giuleşti, programat să fie dat în folosinţă în toamna acestui an, urmând ca din primăvara anului viitor să poată găzdui primele meciuri ale Rapidului, va avea şi foarte multe elemente de noutate.

Oficialii clubului de fotbal Rapid, împreună cu cei de la CS Rapid, s-au gândit ca, în semn de respect faţă de personalităţile culturii române care s-au aflat de-a lungul timpului alături de echipa alb-vişinie, să le ofere acestora un loc personalizat în viitoarea lojă a stadionului din Giuleşti. Nume precum: Mitică Popescu, Dan Grigore, Colea Răutu sau Ion Dichiseanu se vor regăsi înscrise pe scaunele care vor fi amplasate în loja oficială.

"Este o formă  de respect faţă de aceste nume emblematice ale culturii noastre care s-au aflat tot timpul alături declubul nostru" , avea să precizeze Vali Ionescu Caciureac, preşedintele CS Rapid Bucureşti.

Muzeul clubului va purta denumirea Florian Pittiş

În incinta viitorului stadion se va regăsi şi muzeul giuleştenilor care va cuprinde obiecte unicat donate atat de foştii mari jucători ai Reapidului, dar şi de ceilalţi sportivi care au activat de-a lungul timpului la gruparea bucureşteană. Muzeul clubului va purta denumirea marelui actor, Florian Pittiş, care se ştie că a fost unul dintre cei mai mari susţinători ai formaţiei de lângă Podul Grant. 

Material scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare