Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie incredibilă la Wimbledon, după ce Meghan Markle a ţinut să o urmărească live pe Serena Williams! "E ridicol!" Ce le-au transmis bodyguarzii ducesei celorlalţi spectatori

Decizie incredibilă la Wimbledon, după ce Meghan Markle a ţinut să o urmărească live pe Serena Williams! "E ridicol!" Ce le-au transmis bodyguarzii ducesei celorlalţi spectatorigalerie foto

Tenis

Comentarii

Ducessa de Sussex, Meghan Markle, a ţinut să urmărească live meciul jucat de buna ei prietenă Serena Williams, împotriva Carlei Suarez Navarro, în optimile turneului de la Wimbledon, însă apariţia soţiei prinţului Harry pe terenul 1 a dus şi la o situaţie catalogată drept "absurdă" de jurnaliştii din Marea Britanie.

Terenul 1 de la Wimbledon are o capacitate de 12.000 de locuri, iar victoria Serenei Williams a fost urmărită de milioane de oameni pe întreg Globul, însă chiar şi aşa bodyguarzii lui Meghan Markle le-au interzis spectatorilor să o fotografieze pe aceasta sau să îşi facă selfie-uri în preajma ei.



Aceştia au susţinut că ducesa de Sussex nu se află într-o apariţie "oficială", ci într-o ieşire "privată", alături de prietene. Asta deşi Meghan Markle a luat loc în loja regală a arenei la un eveniment deschis în mod evident publicului larg.



O fostă vedetă BBC, Sally Jones (64 de ani) a dezvăluit că a fost pusă într-o situaţie jenantă când a vrut să facă o poză în apropierea ducesei, iar bodyguarzii i-au atras atenţia că aceasta se află într-o "ieşire privată" şi publicul nu îi poate face poze.  Jones spune că nici nu o observase pe Meghan şi dorea să-i facă o poză Serenei Williams.

"Haddy şi Meghan se văd mai mult ca celebrităţi de prim-plan decât ca reprezentanţi ai casei regale care îşi îndeplinesc sarcinile. Erau peste 200 de fotografi care îi făceau poze, dar oamenii de ordine au venit să-i atragă atenţia unei bătrânici ca mine - este mai mult decât ridicol şi într-un contrast imens faţă de atitudinea Ducelui şi Ducesei de Cambridge (n.r. William şi Kate)", a declarat Sally Jones pentru Daily Mail.

Atitudinea a fost taxată şi de jurnalistul Piers Morgan, în timpul emisiunii Good Morning Britain: "Să fii într-o ieşire privată la Wimbledon? Este ridicol! E ipocrizie pentru că ei nu sunt persoane private, sunt Ducele şi Ducesa de Sussex! Noi plătim pentru vilele lor".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: meghan marklewimbledonserena williams 

viewscnt
Articole similare