Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie incredibilă luată de Hagi înaintea meciului cu Iaşi I De la 90 de minute la doar 5 şi 13 secunde: "Am zis clar asta!"

Decizie incredibilă luată de Hagi înaintea meciului cu Iaşi I De la 90 de minute la doar 5 şi 13 secunde: "Am zis clar asta!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a surprins pe toată lumea la conferinţa de presă de ieri, înaintea meciului decisiv de la Iaşi. Dacă până acum întâlnirile cu presa durau peste o oră, chiar o oră şi jumătate, ieri totul a fost pe repede înainte, doar 5 minute şi 13 secunde!

"Ne dorim să ajungem acolo, sus, am arătat că suntem buni şi merităm. Avem o echipă tânără, dar avem şi exigenţe, pretenţii. E la îndemâna noastră. Depindem de noi, de ceea ce vom face, restul nu e treaba noastră. Nu contează în ce condiţii vom evolua. Important e că vom da piept cu o formaţie de valoare, care a demonstrat că e în formă.

Ieşenii au câştigat toate meciurile pe care le-a avut în acest an, dar şi noi suntem în formă. Eu zic că am arătat tot mai bine de la meci la meci. Avem două victorii în spate, va fi un meci deschis. Suntem încrezători în puterea noastră, în jocul nostru, ştim că putem fi mai buni ca ei", a spus Hagi despre meciul de la Iaşi.
 
"Nu mai vreau să comentez altceva despre fotbalul românesc. Am zis că nu mai vorbesc nimic despre fotbalul de la noi, pentru că nu am voie. Dacă râdeţi de mine... Nu mai vorbesc, nu mai comentez nimic! O voi face doar despre echipa mea", a mai declarat antrenorul.

Afla mai multe despre: hagiiasiviitoruldecizieanunt 

viewscnt
Articole similare